About Me

„Simt” e unul dintre verbele pe care le folosesc cel mai des, iar în ceea ce mă privește, simt că misiunea mea este să presar magie peste poveștile mele și ale celor din jur.

Scriu cu speranța ca poveștile magice pe care le găsești aici să îți aducă inspirație atât în viața de zi cu zi, în ceea ce privește călătoriile sau în ceea ce privește partea de scris – storytelling, content writing și diverse altele din aceeași arie.

Sunt pasionată de cuvinte, de înțelesurile lor mai mult sau mai puțin ascunse și-mi place să le folosesc, corect, atât în scris cât și în discuții live, pentru că îmi place mult să cunosc oameni și să vorbesc cu ei și să văd tot ceea ce e mai bun și mai frumos în orice situație.

Când eram mică îmi doream să devin Mădălina Manole, iar asta a dus la multe cântări, pe scenă, la karaoke, sub duș sau în mașină și la sute de melodii pe care le știu pe de rost.

Tot mică fiind, eram foarte succintă în exprimări, în special în compunerile școlare. Pentru mine era suficient că „Soarele răsare.” dar mama m-a convins că dacă „Soarele strălucitor răsare de după dealurile înverzite.” șansele ca ceea ce scriu să fie apreciat sunt mai mari. Mi-a luat câțiva ani până să cochetez cu scrisul, dar mereu mi-a plăcut asta.

Ce fac acum, fiind un pic mai mare? (să mă laud un pic, zic):

– scriu, atât pentru mine cât și pentru cei care au nevoie de ajutor în a-și pune gândurile în cuvinte potrivite – articole, discursuri, postări, texte pentru site-uri
– sunt Business Analyst într-un departament de IT, unde găsesc soluții optime pentru toate părțile implicate în diferite situații
– fac voluntariat în două asociații extinse în mai multe orașe din țară, Happy Moms și Beard Brothers Brașov, unde sunt membru al boardului de conducere și responsabilă de multe aspecte ce țin de comunicare
– am stat în spatele a două evenimente TEDxBrașovWomen și mă implic de fiecare dată în organizarea de evenimente cu care rezonez
– prezint evenimente.

În timpul liber (mai rămâne ceva timp, da) sunt fiică, soție, mamă de cățel pufos, prietenă, pasionată de călătorii și de a le pune în imagini și cuvinte, pasionată de oameni și cărți, de dezvoltare personală și spirituală.

Dacă simți că ceva din experiența mea îți poate fi de folos și că ai vrea să lucrăm împreună sau doar să bem o cafea, scrie-mi cu încredere! De abia aștept să ne cunoaștem!
(Visited 867 times, 1 visits today)