Ghid Instagram Alexandra Ciucanu

Lumea Instagramului se simte de multe ori ca un rollercoaster în care te urci cu emoție și-un pic de teamă, așa-i? Dar totuși, visezi să te dai în el ☺

Și știu ce stă în spatele acestui vis: dorința de a atrage clienți faini, de a-ți umple agenda și de a te bucura de comunitatea pe care o strângi în jurul tău și al afacerii tale.

Totuși, să nu ignorăm elefantul din cameră. Poate că tehnologia și algoritmii Instagram te fac să te simți ca și cum ai încerca să citești hieroglife și te temi că dacă nu te adaptezi, afacerea ta ar putea avea de suferit. E normal, cu toții am fost acolo la un moment dat.

Alexandra aici, gata să îți împărtășesc pasiunea mea pentru lumea fascinantă a Instagramului, într-un ghid de 85 de pagini care este pe cale să devină cel mai bun prieten al afacerii tale pe Instagram.

Instagramul a devenit terenul meu de joacă și de experimentare. Aici, fiecare postare este ca un mini-articol de blog, o fereastră deschisă către gândurile și cunoștințele mele. Și să nu uităm de Reels – această “vedetă” a momentului. Am creat peste 200 de Reels, care au acumulat împreună mai bine de 1.000.000 de vizualizări! Experiența asta a dus dezvoltarea primului curs de Reels din România, la momentul respectiv, destinat antreprenorilor, un curs care a ajutat peste 200 de persoane să se împrietenească cu acest format de short video.

Acum, sunt pe cale să îmi adaug o nouă pălărie – aceea de coach acreditat și urmez una dintre cele mai vechi școli de coaching din SUA. Pentru mine, este despre a fi alături de antreprenorii care văd prezența online ca pe o provocare, despre a-i susține să descopere noi orizonturi și despre a le oferi uneltele de care au nevoie pentru a reuși.

În acest ghid, îți ofer nu doar cunoștințele mele, ci și toată pasiunea pe care o pun în tot ceea ce fac. Sunt aici pentru a te ghida, a te inspira și a te susține în călătoria ta pe Instagram, iar pentru asta am pregătit 3 variante în care poți achiziționa ghidul. Hai să facem împreună magie!

Ghid Instagram Solo

TAP 4 Insta Solo

Primești ghidul complet de 85 de pagini cu teorie și tehnicalități, analiză și practică. Totul ca să TAP 4 Instagram în ritmul tău.

Instagram Q&A

TAP 4 Insta Coffee

Te bucuri de ghid și de o poveste de o oră la cafea, cu mine, în care lămurim toate întrebările pe care le ai despre ce ai parcurs în ghid.

Instagram Coaching

TAP 4 Insta Journey

În baza ghidului, lucrăm împreună în 3 sesiuni 1la1 și îți sunt alături în călătoria către un cont de Instagram folosit corect și cu sens.

Uite ce găsești în ghid:

 1. Povestea mea cu Instagram:
  • Îți povestesc cum mi-am început călătoria pe Instagram și cum am ajuns de la un vis îndepărtat la construirea unei prezențe autentice și-a unei afaceri.
 2. Ghidul tău pas cu pas:
  • Descoperi cum să-ți setezi profilul corect, cum să alegi formatele și tipurile de conținut cele mai potrivite și cum să interacționezi cu audiența ta.
  • Găsești sfaturi și tehnici despre cum să creezi content cu sens și cum să folosești Reels pentru a atrage și mai mulți urmăritori.
  • Înțelegi cum să folosești toate uneltele pe care ți le pune Instagram la dispoziție ca să ajungi la potențialii tăi clienți și să-ți creezi o comunitate caldă pe Instagram, către care poți să vinzi.
 3. Exerciții practice și Bonus Tips
  • Aplici ceea ce înveți prin exerciții practice și ai multe bonus tips care te vor ajuta să descoperi Instagramul și mai în profunzime.
 4. Exerciții de reflecție:
  • Apeși butoane și pe dinăuntru, prin exerciții care te invită la introspecție și la o mai bună înțelegere a ta și a visurilor pe care le poți îndeplini prin prezența ta pe Instagram.
 5. Resurse:
  • În fiecare secțiune găsești link-uri utile care te ajută să pui teoria în practică.
Instagram table of content
 1. Ești antreprenor sau creator de conținut:
  • Dacă ai o afacere mică sau mijlocie, ești freelancer, creezi conținut pentru tine sau clienții tăi și vrei să-ți îmbunătățești prezența online, acest ghid e pentru tine.
 2. Vrei să înțelegi și să folosești Instagramul cu sens:
  • Dacă simți că Instagramul e încă o enigmă și vrei să îl descifrezi ca să-l folosești în avantajul tău, acest ghid îți oferă uneltele necesare.
 3. Cauți inspiratie și idei creative:
  • Dacă ești în căutarea unor idei noi și creative pentru postările tale, acest ghid te va inspira și te va ajuta să îți extinzi zona de confort.
 4. Dorești să îmbunătățești interacțiunea cu publicul tău:
  • Dacă vrei să creezi o legătură mai puternică cu audiența ta și să crești nivelul de interacțiune la postările tale, vei găsi sfaturi prețioase în acest ghid.
 5. Ai nevoie de o abordare structurată:
  • Dacă te simți copleșită de posibilitățile Instagramului și ai nevoie de o structură clară pentru a-ți planifica și crea conținutul, ghidul acesta e un instrument bun.
 6. Vrei să îmbunătățești vânzările prin Instagram:
  • Dacă scopul tău este să folosești Instagramul ca un canal de marketing eficient pentru a-ți crește vânzările, acest ghid îți va arăta cum.
 7. Ești deschisă la învățare și dezvoltare:
  • Dacă ești dispusă să înveți și să te dezvolți atât personal cât și profesional, vei găsi în acest ghid exerciții de reflecție și autoevaluare care te vor susține în această călătorie.
 8. Vrei să aduci mai multă autenticitate în prezența
  • Dacă vrei să-ți construiești o prezență autentică pe Instagram, care să reflecte cu adevărat cine ești și ce reprezintă brandul tău, vei găsi recomandări utile în ghid.

Ce mi-am propus prin acest ghid e să te echipez cu tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma prezența pe Instagram într-o poveste de succes autentică. Dacă te regăsești în oricare dintre punctele de mai sus, atunci acest ghid e cu siguranță pentru tine!

Dacă ai întrebări legate de ghid, poți să îmi scrii oricând. E posibil însă să găsești răspunsul în lista de întrebări frecvente de mai jos.

 1. Ce conține exact Ghidul TAP 4 Instagram?
  Ghidul TAP 4 Instagram este o colecție de 85 de pagini care include teorie, analiză, sfaturi practice, exerciții “coaching style”, și multe alte resurse pentru a-ți îmbunătăți prezența pe Instagram și a atrage clienții ideali pentru afacerea ta.
 2. Pentru cine este potrivit acest ghid?
  Acest ghid este ideal pentru femeile antreprenor care doresc să-și construiască o prezență faină pe Instagram, fie că sunt la începutul drumului în social media sau au deja experiență și doresc să-și îmbunătățească cunoștințele.
 3. Cum voi primi ghidul după achiziție?
  După efectuarea plății, se va deschide automat un link care conține ghidul, pe care îl poți descărca în format digital (PDF).
 4. Este ghidul actualizat cu ultimele schimbări de pe Instagram?
  Da, ghidul este actualizat cu cele mai recente funcționalități și tendințe de pe Instagram la acest moment (Decembrie 2023), pentru a te asigura că primești informații relevante și actuale.
 5. Există o garanție pentru acest ghid?
  Sunt încrezătoare în valoarea pe care o oferă acest ghid, dar dacă nu ești complet mulțumită de achiziția ta, te rog să mă contactezi pentru a discuta despre cum te pot susține mai bine.
 6. Cum pot participa la tombola pentru sesiunile de coaching?
  Toți cei care achiziționează ghidul înainte de sfârșitul anului sunt automat înscriși în tombola pentru a câștiga una dintre cele 3 sesiuni de coaching cu mine. Câștigătorul va fi anunțat prin email.
 7. Este acest ghid potrivit și pentru cei care nu au o afacere?
  Deși ghidul este orientat spre antreprenori, informațiile și tehnicile prezentate pot fi de folos oricui dorește să-și îmbunătățească prezența și impactul pe Instagram.
 8. Pot să împărtășesc acest ghid cu alții?
  Drepturile de autor sunt rezervate, așa că te rog să NU distribui ghidul altora. Încurajez împărtășirea informațiilor dobândite și discuțiile despre conținutul ghidului, dar fiecare persoană interesată trebuie să achiziționeze propria copie.

Pe măsură ce ajungem la finalul acestui tur al Ghidului TAP 4 Instagram, vreau să te felicit pentru curiozitatea și angajamentul tău de a-ți transforma prezența pe Instagram. Știu că drumul în lumea digitală poate fi plin de provocări, dar și de oportunități extraordinare. Și nu ești singură în această călătorie.

Am scris fiecare pagină din ghid cu gândul la tine – antreprenoarea curajoasă, creatorul de conținut creativ, freelancerul curios. Cu sfaturi practice, exerciții de reflecție și o mulțime de resurse, ghidul e mai mult decât un manual – este un prieten bun care să-ți fie alături în călătoria ta pe Instagram.

Uite ce spun cei cu care am lucrat până acum:

Testimoniale Instagram

Fie că ești la începutul călătoriei tale sau cauți să-ți îmbunătățești cunoștințele, acest ghid este resursa perfectă pentru tine.

Alege varianta potrivită pentru tine și hai să trecem la treabă!

Ghid Instagram Solo

TAP 4 Insta Solo

Primești ghidul complet de 85 de pagini cu teorie și tehnicalități, analiză și practică. Totul ca să TAP 4 Instagram în ritmul tău.

Instagram Q&A

TAP 4 Insta Coffee

Te bucuri de ghid și de o poveste de o oră la cafea, cu mine, în care lămurim toate întrebările pe care le ai despre ce ai parcurs în ghid.

Instagram Coaching

TAP 4 Insta Journey

În baza ghidului, lucrăm împreună în 3 sesiuni 1la1 și îți sunt alături în călătoria către un cont de Instagram folosit corect și cu sens.

(Visited 825 times, 3 visits today)